--------Every Thing----------

--------Every Thing----------

محمد عثمانزاده
--------Every Thing----------

--------Every Thing----------

محمد عثمانزاده

اینم از چند غذا کره ای




Korean Food and Drink
mn2.bmp

  
sunc187.jpg
رستورانهای کره

20c.bmp

Cooking Korean food

yt1.jpg

mn.bmp

mn1.bmp

نوشیدنی سنتی کشور کره با برنج

mn3.bmp


مردم کره بیشتر سبزیجات می خورند.انواع کلم را همراه با غذا میخورند وبه شکلها ی مختلف به صورت ترشی،خام،برای لقمه گرفتن و…

یک دسر یا در واقع ترشی معروف هم دارند به اسم کیم چی که از یک نوع خاص کلم درست میشه که تو ایران خیلی کم دیده می شه،که این را با هر غذایی می خورند و به قولی براشون خیلی مقدسه مثل نان که برای ما مقدسه.
بیشترین گوشتی که مصرف میکنند گوشت خوک هست که البته ارزان هم هست،بعد از آن مرغ وبعد گاو هم از نظر قیمت وهم مقدار مصرف.
گوشت گوسفند اصلآ نمی خورند وبه ندرت پیدا میشه وخیلی گران.
بیشتر غذاهای کره ای ها به صورت خام یا نیم پزه.مثلآ یه نوع ماهی هست که خام میخورندویا میگو. 
انواع موجودات دریایی دا میخورند:خرچنگ، کوسه، نهنگ، اختاپوس، ماهی مرکب، صدف، انواع ماهی ومیگووحتی یک نوع کرم خاص هم هست که می پزند ومیخورند.
جلبکهای دریایی رو هم بعداز یکسری عمل آوری های خاص همراه غذا میخورند.
غذای اصلی آنها برنج است که هر سه وعده البته به مقدار کم میخورند.نان ندارند یعنی به اون صورت که ما تو ایران داریم نه، فقط نون تست دارند.
تقریبآ همه میوه ها را دارند شاید با کمی تفاوت توی شکل بعضی ها.
چای سیاه ندارند، چای سبز وقهوه ویکسری نوشیدنی های دیگه می خورند.
حالا خیلی ناراحت نباشید هنوز امیدی هست.اول اینکه به خیلی از غذاهاشون عادت می کنید و حتی براتون خوشمزه می شه ودوم اینکه یکسری رستوران وفروشگاههای ترکی و پاکستانی هم در بعضی از شهر ها هست که هم گوشت حلال وهم مواد غذایی شبیه ایران دارند.

این روز ها در کره هیاهویی به پاست . جشنواره فانوس ها جشنواره ای که با فرهنگ کشور های همچون چین ، کره و ژاپن مرتبط است . فانوس نماد روشنایی و شادمانیست و همچنین خبر های خوش . این بار این جشنواره در کره برگزار شده و هدف از این کار بدست آوردن توریست و همچنین معرفی فرهنگ کشور کره به توریست های کشور های دیگه . در این مراسم بیش از 20 استان از کره در شهر سئول شرکت کرده اند که توانسته اند بیش از 10000 فانوس را روشن کرده و حال و هوایی خاص به شهر سئول بدهند . این مراسم از تاریخ 11 نوامبر تا 15 نوامبر ( امروز 25 آبان ) ادامه خواهد داشت

بوچیم گه(نوعی کوکو)


مواد لازم:
هویج متوسط........................نصف
قارچ................................3عدد
پیاز.................................1عدد
سیب زمینی متوسط..............نصف
کدو.................................نصف
ارد سفید.....................نصف لیوان
تخم مرغ...........................5عدد
نمک.............نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
اب............................نصف لیوان
طرز تهیه:
همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)

:بگم بب(برنج تفت داده شده)

مواد لازم:
سیب زمینی متوسط......................نصفی
هویج متوسط.............................نصفی
کدوی سبز متوسط.....................نصفی
قارچ....................................4 عدد
برنج پخته شده..........................250 گرم
روغن زیتون...........................2قاشق
گوچوجان............................به میزان دلخواه
سویا سس........................یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید


گرن جیم(تخم مرغ بخار-پز)
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار۠ ? لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .

مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)


مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م٠ ? ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.

گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)

مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:
گم چه: سیب زمینی


سون پیان(نوعی کیک)


مواد لازم:


پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:


بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . وقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.